Ring og få et tilbud

SANDBLÆSNING

Vi tilbyder sandblæsning af overflader der skal renses for gammel maling, rust, snavs m.m. Du vil stå tilbage med en rå overflade der er som ny, og som er klar til en ny behandling af f.eks. maling.

LAKERING

Vi tilbyder lakering af små og store objekter, småreperationer samt møbellakering. Vi tilbyder også en komplet løsning der indebærer sandblæsning og lakering.

VI TILBYDER

HYDROGRAPHIC

Vi tilbyder alt inden for hydrographic design. Fra valg af mønster og print, til udførelse. Vi »dipper« alt; træ, plastik, metal, keramik m.m., til dele i bilen, ting i hjemmet der ikke passer ind eller camoflage-look på jagtgeværet. 

PRODUKTIONEN

Vi tilbyder alt inden for HydroGraphic, under ét tag.

Det vil sige alt fra design til færdigt produkt. Vi printer selv mønstrene ud på special vandopløseligt folie. Det betyder at vi som de eneste, kan tilbyde at printe dit eget billede eller ønskede motiv ud på folien, og derefter kan du få »dippet« dit produkt i dit eget motiv.

Det foregår i en stor 1000 liters tank, på 200x100 cm. Tanken holder vandets temperatur på nøjagtigt 29°C. Når produkterne har overstået den nødvendige forbehandling, og er klar til at blive »dippet«, ligges folien ned i 
karet, hvor det ligger og hydrerer i ét minut. Så sprøjtes der en kemisk spray på, som får folien til at ekspandere og opløse sig i vandet. Blækket fra printet bliver flydende i vandet, og folien er klar til at produktet bliver dyppet deri. Blækket vil klæbe sig fast på produktet, som en maling, og produktet har nu fået nyt liv med ny farve og motiv. Produktet modtager derefter sin slutbehandling, og vil være slidstærk og have lang holdbarhed.